Банери, профилни логоа, амблеми за спуштање, ring тонови за вашиот мобилен, навивачка химна, screen saver-и за вашиот компјутер, информации за набавка на дресови на наши фудбалери, набавка на маички со наше лого и многу-многу други содржини....

Очекувајте....

primi sui motori con e-max