Со кликање на името на соодветниот документ можете да го преземете истиот во PDF формат:


ПРАВИЛНИК

ЗА РЕГИСТРАЦИЈА, СТАТУС И ТРАНСФЕР НА ФУДБАЛЕРИ

НА ФУДБАЛСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА


ДИСЦИПЛИНСКИ ПРАВИЛНИК

на Фудбалската федерација на Македонија


ЗАПИСНИК ЗА НАТПРЕВАРИ


 

 

 

primi sui motori con e-max